Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошує Вас здобути вищу освіту

Київський Національний Університет ім.Тараса Шевченка запрошує Вас здобути вищу освіту. Шановні колеги!

Просимо Вас посприяти нам у поширені серед учнів 9, 10, 11 класів Вашого навчального закладу інформації про освітні програми (спеціалізації), які існують на кафедрі загального мовознавства, класичної філології та неоелліністики Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Дуже сподіваємося, що ця інформація буде корисною для професійної орієнтації майбутніх абітурієнтів.

Представники кафедри можуть особисто приїхати у Ваш навчальний заклад і розповісти про спеціальність, якщо буде запит. Також чекаємо абітурієнтів в Дні відкритих дверей в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Залюбки відповімо на будь-які питання за телефонами та адресами, вказаними в буклеті.

Сподіваємося на плідну співпрацю. З повагою, подякою та побажаннями творчих і професійних звершень члени кафедри загального мовознавства, класичної філології та неоелліністики Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.