Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Лектор німецької служби академічного обміну Андре Бьом до нас у гості

05 квітня Нововолинську гімназію відвідали лектор німецької служби академічного обміну у СНУ імені Лесі Українки Андре Бьом та студентка 4 курсу цього ж закладу Катерина Цицюк.

/Files/photogallery/2080/лектор з Німеччини (7).jpg Учнями гімназії було проведено для гостей екскурсію по школі та театральний конкурс "Казковий батл 2019". Чотири команди 3,5-9 класів змагались за перемогу у номінаціях: "Найартистичніші", "Найкращі костюми", "Найкумедніші", " "Найкращий танцювальний номер". Свято пройшло весело та подарувало усім глядачам позитивні емоції.

/Files/photogallery/2080/лектор з Німеччини (5).jpg Гості гімназії провели воркшопи на тему: "Паска" з учнями 6-9 класів та "Сім'я" з 5-А класом. Андре Бьом підготував для учнів цікаві завдання, кросворди, загадки. Завершила заняття групова робота над творчими проектами та невеличкими солодкими подарунками. Також учні 5-11 класи та батьки відвідали презентацію німецьких програм для українських студентів. Катерина поділилася досвідом про участь у програмах "Erasmus+" та "Work and travel". Такі заходи дуже сприяють мотивації учнів до вивчення іноземних мов.
Перегляньте ці чудові світлини…
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.