Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

День української писемності та мови в Нововолинському ліцеї №8

Традиційно в Нововолинському ліцеї №8 відбувається низка заходів, приурочених святкуванню Дню української писемності та мови. За православним календарем – це день вшанування Преподобного Нестора Літописця – послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

/Files/photogallery/2097/Д.Укр.пис. 19 рік (2).jpg 8 листопада для учнів 1-4 класів був проведений мовний калейдоскоп «Лунай, величне українське слово», танцювальна перерва «Душа народу бринить в українській пісні», для учнів 8-11 класів – тематичне інформування «Із витоків української писемності».

Окрім того, учні 8-11 класів, педагоги ліцею №8 узяли участь в акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності»./Files/photogallery/2097/Д.Укр.пис. 19 рік (3).jpg

Проведені заходи ознайомили школярів із історією виникнення української писемності та мови, довели, що українська мова – це духовна святиня, сприяли розвитку в дітей почуття національної гідності, а також вихованню любові до національних традицій, народної мудрості, до краси і гармонії рідного слова, пісні.

Перегляньте ці світлини…
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.