Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

ВІТАЄМО!!!

Обласний фестиваль фізкультури та спорту!

17 вересня ми відвідали село Тростянець Ківерцівської громади, де проходив благодійний обласний фестиваль фізичної культури та спорту серед міських, селищних та сільських громад Волині.
Фестиваль тривав 2 дні. Зокрема, в перший день між собою змагалися команди від міських громад Володимира, Луцька, Ковеля, Нововолинська, Камінь-Каширська, Ківерців, Рожища, а також Іваничівської, Колківської, Ратнівської, Старовижівської, Торчинської, Турійської та Шацької селищних громад. Другого дня кращих визначали серед сільських громад.
Взяло участь понад 500 учасників, які змагались у 9 видах програм. На фестивалі можна було побачити громадян різної категорії. Приймали участь особи з інвалідністю, військовослужбовці та сім’ї з дітьми. Ми брали участь у змаганнях для сімей і наше місто посіло 3 місце. Приймали участь вперше, і з впевненістю скажу, що з великим задоволенням відвідали б таке свято ще не один раз. Цікаво та грамотно продумані різні естафети, ігри, конкурси, які були доступні всім та кожному. Дуже насичена програма!
Свято вийшло цікавим, емоційним та корисним. Адже, в цей важкий час для нашої країни є важливим змогти організувати та згрупувати людей для допомоги нашим військовим і неабияке значення має емоційна складова цього фестивалю. Я вважаю, що мета, яка ставилась перед початком проведенням цього свята була досягнута цілком. Нагадаю, що основним була популяризація фізичної культури та спорту серед населення області; залучення жителів області до регулярних занять фізичною культурою та спортом; пропаганда здорового способу життя; активізація фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи; визначення переможців та призерів серед територіальних громад; збір коштів для підтримки ЗСУ (закупівлю зимової форми для волинських військовослужбовців).
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.