Підписатися на RSS

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

З початку вторгнення російського агресора на територію України, тема війни значною мірою моделює інформаційний простір. Але те, що фокус уваги змістився, не означає нівелювання нагальних питань. Зокрема, нікуди не поділася проблема насильства у суспільстві. Навпаки, насильство під час війни набуває більш загрозливих форм, аніж у мирний час, через непростий психоемоційний стан.
У рамках акції психологинею BODRO_clinic Мар'яною КОЗОШ було проведено тематичну бесіду "Зупини насилля - захисти себе" для учнів 10-их класів Нововолинського ліцею №8. Під час заходу розмовляли про види насильства та способи протистояти йому. Діти розповідали про ситуації, що траплялися в їхньому житті, вчилися спілкуватися з постраждалими особами і надавати допомогу у випадках, якщо стали свідком насильства.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.